Muziek & aanbidding

Welkom bij het muziek- en aanbiddingsteam
 
Als muziek- en aanbiddingsteam is het ons doel om in onze samenkomsten de gemeente te leiden in aanbidding tot God. Hierbij maken we gebruik van eigentijdse muziek en daarin verlangen wij ernaar om in een atmosfeer te zijn waarin iedereen de aanwezigheid van God kan ervaren.
 
Wij geloven dat aanbidding meer is dan alleen het zingen van liederen in onze samenkomsten. Aanbidding is meer dan onze muziek.
 
Aanbidding ontspringt diep vanuit ons hart en van daaruit doordringt het elk aspect van ons leven.
 
Kortom: Aanbidding is een levensstijl!!!
 
God zoekt aanbidders. Jezus zegt: ”Ware aanbidders zullen God aanbidden in geest en in waarheid, want de Vader zoekt zulke aanbidders. God is Geest en wie Hem aanbidden moeten Hem aanbidden in geest en in waarheid.” (Johannes hoofdstuk 4, vers 23 en 24)
 
Daarbij zingen wij ook als blijk van dank, voor wat Hij voor ons heeft gedaan. Efeze hoofdstuk 5, vers 19 en 20 zegt: “...laat de Geest u vervullen en zing met elkaar psalmen, hymnen en liederen die de Geest u ingeeft. Zing en jubel met heel uw hart voor de Heer en dank God, die uw Vader is, altijd voor alles in de naam van onze Heer Jezus Christus.” 
 
Multimedia Team
 
Het multimedia team van ’t Kruispunt heeft als doel, de gemeente te voorzien van alle benodigde licht, geluid en visuele technologie. Deze bediening is van essentieel belang om ertoe bij te dragen om op een effectieve manier het evangelie hoorbaar en zichtbaar te maken.
 
Zaalversterking, opnames en monitor mixen; geluidstechnici en editors staan garant voor een geweldige sound en zijn verantwoordelijk voor de eindmix en alle samenkomstopnames.
 
God Bless.