Kinderen

Elke zondag zijn er tijdens de diensten kinderclubs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. In speciaal voor hen ingerichte ruimtes is er naast de gezelligheid en ontspanning aandacht voor bijbels onderwijs. Natuurlijk aangepast aan het niveau en de belevingswereld van de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren wie God is, dat Hij van hen houdt en betrokken wil zijn bij hun leven. Er wordt ook tijd gemaakt voor de kinderen om hun belevenissen van de afgelopen week te vertellen.

Er zijn kinderclubs voor drie leeftijdsgroepen:
 
  1. Allereerst is daar de crèche voor de allerkleinsten van 0 t/m 2 jaar. In de vrolijk ingerichte ruimte worden zij met veel liefde en aandacht opgevangen tijdens de diensten
  2. Kinderen van 3 t/m 5 jaar. In deze groep wordt volop gespeeld, geknutseld, bijbelse meezingliedjes geleerd en bijbelverhalen verteld. Uiteraard op het niveau van de kinderen.
  3. De "Crosskids" voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. In dit bijzondere programma leren de kinderen bijbelse waarheden en hoe zij die kunnen plaatsen in hun eigen leven.
Het programma sluit nauw aan op de onderwerpen waar kinderen op deze leeftijd mee bezig zijn. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning  en onderling contact.
 
Graag heten wij kinderen welkom op één van onze clubs op zondagochtend in de Middelmors!