Huiskringen

De gemeente ’t Kruispunt wil een plaats zijn waar mensen groeien in geloof, en waar de sfeer wordt bepaald door onderlinge liefde en zorg. Een plaats bovendien waar buitenstaanders ook welkom zijn en zich thuis kunnen voelen. Een gemeente waar aan iedereen de nodige aandacht en zorg kan worden gegeven.

 
In een groeiende gemeente als ’t Kruispunt is het niet mogelijk om hieraan vanuit een centraal punt vorm te geven. Daarom is de gemeente verdeeld in kleine groepen ofwel kringen. In de kring is het mogelijk elkaar te ontmoeten, en zorg en aandacht voor elkaar te hebben.
 
Een kring bestaat uit ongeveer 10 à 12 personen, die twee tot driemaal per maand samenkomt op het huisadres van één van de kringleden. Hieronder staat het overzicht van de kringen en hun kringleiders.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Sarneel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bellen mag ook:  (071) 403 10 78
 
INTRODUCTIEKRING 
Voor wie geïnteresseerd is organiseren we, afhankelijk van de belangstelling, een aantal malen per jaar een introductiekring. Deze bestaat uit twee delen.
 
Het eerste deel heeft tot doel nader kennis te maken. Onderwerpen als missie en visie, de geschiedenis, de activiteiten en uw/jouw mogelijke plaats in de gemeente komen aan de orde. Aan de hand van de Bijbel wordt ook uitgelegd hoe wij denken over gemeente zijn en wat we daarbij belangrijk vinden.

Wie meer wil weten over de basisprincipes van het geloof kan deelnemen aan een vervolg cursus. (De fundamenten cursus) Hierin worden onderwerpen besproken als: gebed, geven (liefde, trouw, tijd), geestelijke gaven, leiding door de Heilige Geest, de doop en vergeving. 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Peter & Nely Sarneel -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - (071) 403 10 78

De meeste huiskringen komen samen op woensdagavond:

Huiskring
Kringleiders
Telefoon
Opmerking
Gebedskring  Kitty Hermans (071) 402 75 27  
Jong volwassenen     Woensdagavond
Katwijk 1  Corrie Hoek/Rein v. Delft   Woensdagavond
Katwijk 2  Ben Fisser (071) 576 46 72 Dinsdagavond
Rijnsburg  Nely Sarneel (071) 403 10 78 Woensdagavond
Leiden  Jan & Gerie Valk (071) 521 62 19 Woensdagavond
Rijnsburg/Voorhout  Dick van Delft (079) 402 22 79 Woensdagavond
Starters     Woensdagavond
Bèta-starters     Woensdagavond
Vrouwenkring Annie Lachi & Beatrice Uwizera (071) 407 69 45 Vrijdagochtend