Wat doen wij

Een kerk bestaat uit mensen. Mensen die van God houden en elkaar helpen. Mensen die ook op zoek zijn naar andere mensen, om het geloof in God mee te delen. Want geloven is heel opwindend. Het is ook op anderen gericht.
 
Zoals de meeste kerken komen wij op zondag samen. We zingen liederen onder begeleiding van een band. Daarmee aanbidden we God. Vervolgens is er een spreker die ons onderwijst uit de bijbel, het Woord van God. Na afloop praten we met elkaar na onder het genot van een kopje koffie.
 
Maar daar blijft het niet bij. Ook doordeweeks hebben we contact met elkaar. Belangrijk onderdeel van de kerk zijn de huiskringen, waar we in een kleinere kring intensiever met elkaar de bijbel bestuderen. Ook bidden we daar voor elkaar en voor anderen.
 
Natuurlijk is er een uitgebreid jongerenprogramma, want onze kerk telt heel veel actieve jongeren. Ook kinderen helpen we om Jezus te leren kennen.
 
Voor mensen die wat extra zorg nodig hebben is er het pastoraat. Zending bedrijven we al vanaf het begin van de kerk. Veelal in Afrika, maar ook in Oost Europa en zelfs in Duitsland.